Какво ще научите от тази безплатна Е-книга?

        Статистиките показват категорично -постоянно се увеличава броят на хората, които се оплакват, че не могат да се освободят от умората дори след почивка или продължителен сън.

 

        Познато ли Ви е това чувство?

 

       Има и още един проблем: понякога човек е така ангажиран „да тича по задачи“, че не му остават време и сили да спре и да помисли какво да промени, за да подобри положението!

И колкото е по-претоварен и стресиран, толкова по-трудно става да намери изход от „въртележката“!

 

      Прилича на дърваря от познатата притча:

 

Един човек вървял през гората и на широка поляна видял дървар да сече голямо дърво. Човекът се спрял и се загледал, защото забелязал нещо странно.

Брадвата на дърваря била много изхабена, той напредвал изключително бавно, но продължавал с всичка сила да удря по дървото. Пот се леела по челото му, ръцете му били вече наранени, а той продължавал и продължавал без почивка.

 

Пътникът попитал:

  • Хей, човече, защо не спреш за малко да наостриш брадвата?

А дърварят отвърнал:

  • Не ме занимавай. Бързам, нямам време!

     Ако и Вие усещате, че потокът на ежедневния стрес Ви повлича и все повече изсмуква силите Ви, спрете за 10 мин и прегледайте тази книжка.

    От нея ще разберете какво бъдеще Ви очаква и как да го подобрите 🙂

     Тя предлага няколко идеи, с които гарантирано бихте си помогнали в ежедневието, а от там и да имате по-добро здраве и самочувствие.

 

     Нека заедно да отворим прозореца, през който да получите повече свеж въздух и жизнени сили!

"3 Показателя за бъдещето" Е-книга
Къде да изпратя книжката?
Моето верую е, че когато работим, за да направим живота около нас по-добър, тогава и светът става по-добър, ние живеем по-добре и децата ни ще имат по-добро бъдеще.
Антоанета Грибачева
Автор, Специалист - Жизнена енергия, Консултант по подобряване на ежедневието