Истории от реалния живот

Резултат при акне

Моят син приема Форте череша сутрин и вечер по една лъжица и 1 таблетка Sensation на ден.

Акнето му вече почти е изчезнало. Останаха само леки петна.

Миха, м.01.2024г

 

Резултат при коксартроза

„Здравейте! Споделям с вас моята радост, моето чудо с Вертера!

От години съм с диагноза коксартроза. Взимах медикаменти, правих терапии, но без никакъв резултат.

От 1 г. и вече 3 месеца приемам непрекъснато Артропласт и Ангиолайф. По – късно включих Сенсейшън и Артромикс.

Вчера бях на образна диагностика и..чудо!!!Дясната тазобедрена става е чиста и възстановена!!!

Благодаря на Вертера и приятелката ми Виолета Узунова, която ме въведе в компанията.

Чудесата се случват, само е нужно да повярваме, търпение и постоянство! Мога да покажа и изследванията при лекаря.“

Л. Николова, м.01.2024г

Резултат при Хашимото, възли на ЩЖ и камъни в жлъчката

Аз съм с Хашимото и благодарение на Вертера съм жива!

Споделям моя резултат с цел да помогна на някой, който години наред води борба с тихия убиец – Хашимото! Аз от 2012 съм с Хашимото и забавена функция на на щитовидната жлеза с множество възли…

Предстоеше ми биопсия и бях в листата за операция!

Лекарите ми забраняваха всичко различно от това което ми изписваха на рецепта. Нито веднъж не взех елтирокс. 5години не постигнах нищо с билки, добавки… Отказах биопсия и операцията.

С геловете само за 3 месеца хемоглобинът се беше покачил и ниското желязо от 8 беше на 10.2, а множеството малки възли ги нямаше …

Това ме накара да кажа НЕ,НЯМА ДА СЕ ОПЕРИРАМ.

След 10 месеца имах уникален резултат. Стопени възли ,остатък малко възелче 3мм, всички показатели в норма и за моя голяма изненада камъкът в жлъчката който винаги е бил 2.3см беше 1.7см.

При последния ехограф в България, докторът каза ,че жлезата е в нормално състояние и ако нямах диагнозата на хартия и предишни ехографски изследвания с толкова възли, никога не би и помислил за Хашимото.

Продуктът е без аналог! Доверете се, яжте и пийте вода, движете се достатъчно и имайте търпението и вярата! Резултат ще имате!!!

За тези които не обичат вкуса на водорасли , ще откриете продуктите в таблетна форма. Прекрасен ден на всички!

Стопих възлите на щитовидната, като започнах с две кутии базов гел ламинария и продължих с чисто форте. За по – бърз резултат и ако бюджета Ви го позволява пийте заедно с гела и Sensation. Взимах лечебни дози. Сега продължавам да ям чисто форте и пия Плазмакс.

В Стойкова, м.01.2024г

Резултат при дископатия, разширени вени, запек, папиломи, главоболие, целулит, остеопороза, холестерол

Запознах се с Вертера в много труден здравословен период за мен.

Не се колебах изобщо дали да ги почвам или не, само като чух, че съставът е еднакъв с човешката кръвна плазма ги поръчах.

Преди тях бях на скъпоструваща терапия при лекар за моята кръвна плазма. Купища лекарства и мехлеми бях използвала без резултат или само моментен такъв. Те увредиха стомаха ми и получих пропускливи черва, от там блокаж на цялата опорно-двигателна система и продължителен запек – 1год.

С първите две лъжици Вертера запекът остана в миналото.

На третия месец с Базовия гел и Артропласта, намаляха болките от дископатия, плексит, изтръпването на пръстите нощем, крампите в краката.

Направих и схемата на Д-р Илдар Галимов – 2 пъти. На 6 месец изпих 1 Миръкал.

И си върнах движението отново. Докторът ми беше изумен от резултата, попита ме след новия ЯМР какво съм приемала. Защото той ми назначи само гимнастика за дископатията. Лекарствата аз ги отказах.

От разширените вени вече нямам болки, отоци и парене.

Папиломите по шията паднаха(кога не зная).

Сутрешното главоболие го няма.

Целулитът се махна, отоците също.

Ковид преодолях отново с геловете.

Остеопороза е вече остеопения. Холестеролът е нормален, черният дроб -чист. Жизнена съм и ходя пеша всеки ден по 3 км минимум.

В семейството ми има още резултати.

Емилия Милкова, м.01.2024г

 

Резултат при хипофункция, липса на енергия, болки в ставите

„Привет на всички, за които здравето е приоритет!

Запознах се с VERTERA през есента на 2023г. Моя позната ми сподели, че ползва тези храни и е доволна от резултатите. Оказа се че друга приятелка е вече изявен лидер и направихме среща, като подробно ме запозна с различните продукти.

Започнах с Базовия гел и за седмица – две си възвърнах енергията, която ми липсваше от доста време, станах по-спокойна. В последствие ползвах Ангиолайф и Артропласт.

Тъй като отдоста време TSH хормона на щитовидната жлеза държеше горна граница 4.3-4.5 т. е. Хипофункция, продължих да взимам Базов гел и за ставите Артропласт.

В края на м. Ноември си направих отново изследване и резултатът ме учуди. От години не съм била с по-малко от 4.3,а сега е 3,4-3.5, което оказва влияние на цялата ендокринна система, а чрез нея на целия организъм!

Към момента ползвам предимно Артропласт с Плазма и се чувствам чудесно!

Благодаря на хората, които ме напъстваха и насърчаваха, убедена съм в силата на тези продукти и горещо ги препоръчвам!!!“

Даниела Мустакова, м.01.2024г

 

Резултат при нарушена концентрация и гъбички по ноктите

„Започнах да приемам Vertera от 19.12.2023 г. Още на първият месец , с Детокс програмата, концентрацията в главата ми дойде на място! Този проблем с концентрацията го бях получила вследствие менопаузата която започна 2021 г.

Имах още един голям проблем от много дълги години (близо 15 г.) , а именно, гъбички по ноктите на десният крак! Опитвала съм какво ли не , но проблема с гъбичките не изчезваше .

Благодарение на Vertera , днес 25.03.2024 проблема ми на 95% изчезна 🎉🎉🥰!“

Павлина К., м.03.2024г

 

Резултат при високо кръвно и висок пулс, хронична умора, напълняване, проблеми с нервите, остеопороза, хормонален дисбаланс, забравяне, силно главоболие, гастрит, крампи, псориазис, варикозни вени

„Здравейте, мили хора! Казвам се Милка, на 43 години съм. През цялото си детство до 16 години, аз бях здрава.

Тренирах усилено волейбол и единствените здравни неразположения (хрема, температура) преминаваха за ден два. Никога не бях лежала в болница, не ми се налагаше да пия антибиотици. Чувствах се прекрасно.

На 16 години се появи първият ми по-сериозен здравословен проблем. По време на тренировки с по-интензивно натоварване губех равновесие. Оказа се, че очите ми са проблемът, имах астигматизъм и малък диоптър 0,25/0,50.

На 17 години ми се появи първото топче на вената на десния крак. До 21 години станаха 10 топчета. Диагнозата ми е варикозни вени.

На 28 години ме оперираха и ми извадиха проблемната вена. След година започна да ме боли и да образува топчета вена на левия ми крак. Предложиха ми склеротерапия, която отказах защото четох и разбрах, че с нея ще ми се унищожат всички вени, които се лекуват.

И така до 41 години здравословните ми проблеми се увеличаваха постоянно – високо кръвно (до 170/120), висок пулс (120), хронична умора, напълняване, проблеми с нервите, възпаления и болки в ръцете (остеопороза), хормонален дисбаланс, забравяне, силно главоболие, гастрит, силни крампи по краката и псориазис, който се проявяваше слабо по ръцете и краката ми (лекуваха ме за екзема).

Осъзнавайки, че до края на живота си аз ще пия с шепи лекарства за всички тези проблеми и силно вярвайки, че има нещо, което ще ми помогне да се самовъзстановя, започнах да търся и чета в интернет.

Когато попаднах на публикации за Вертера гел прочетох състава и действието му. Изгледах всички видеа на д-р Сластина, на професор Корзун, на президента Анатолий Хитров.

Тогава взех решение да опитам гела. Знаете ли кое ме накара да повярвам, че е възможно да ми помогне?

Ще ви отговоря така, качествата: Клетъчна лечебно-диетична храна, която е идентична с нашата кръвна плазма, стимулира стволовите клетки в организма, подпомага самовъзстановяването!

Това търсех, нещото, което да възстанови основната градивна единица в мен (клетката).

Първият си резултат получих на десетия ден, преминах през лечебни кризи навсякъде в тялото си. В началото бяха по-силни и с всяка следваща, силата им намаляваше, както и продължителността.

Сега вече забравих за хапчетата. Количеството гел, което ям на ден е различно. Една лъжица сутрин и вечер Базов гел ми е ежедневната доза. Усетя ли някъде дискомфорт увеличавам лъжиците гел или вземам по-често и пия повече вода.

Опитала съм всички гелове, моят гел е Базовият. Той е моята аптечка. Използвам го за всичко (порязване, изгаряне, обриви, маска за коса), с него всичко ми минава по-бързо.

Открих моето спасение и от този ден нито за миг не съм си помислила да го спра. Благодарна съм , че го открих навреме !💖 Върнах си живота !

Сега всичко е различно , събуждам се с усмивка без болки, чувствам се прекрасно през целия ден, прибирам се от работа с усмивка и без умора! Благодаря!💖 

Милка Мандрова, м.03.2024г

 

Резултат при високо кръвно и възстановяване след ковид

„Здравейте! Бях от първите заболели от Covid…

Съвсем навреме във Фейсбук се появи публикация на моя позната, с която бяхме заедно в красивите скаутски преживявания. Тя пишеше за водорасловите храни на Вертера. Обадих се, поговорихме и от тогава съм приятел с Вертера!

Много бързо се възстанових и се върнах в танцовата зала, където работя.

Но резултатите на 86 г. ми майка са по-впечатляващи. Шест месеца след прием на основен гел, Ангиолайф, Сенсейшън, Бамбук, тя събра за кратко границите на кръвното налягане.

А тя с години пие лекарства за високо кръвно налягане. Стана ясно, че Вертера е причината! Тази добра Вертера! От тогава мама е без лекарства за повишено кръвно налягане !

Миналата седмица бяхме профилактично на кардиолог- 120/80 са показателите й! Кардиологът беше много впечатлен! А аз и мама щастливи, че имаме верен приятел – ВЕРТЕРА! Между другото и моите показатели са същите, на 66 години съм без лекарства! Благодарим на Вертера!

Моята мъдра и слънчева приятелка, запознала ме с Вертера, е Антоанета Грибачева!“

Таня Николова, м.01.2024г

Ако желаете да поговорим как да подходите във Вашия случай, обадете се за безплатна 30-минутна консултация през долния бутон: