Почувствай качествения живот

Vertera Sensation съчетава силата на основните морски компоненти, най-силните антиоксиданти и уникални растителни компоненти.

ДЕЙСТВИЕ НА ПРОДУКТА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА

Сърдечно-съдова дейност: оказва ефективна профилактика на сърдечно-съдови заболявания, почиства кръвоносните съдове от холестеролни плаки и предотвратява развитието на атеросклероза. Намалява и нормализира кръвното налягане, почиства съдовете, укрепва съдовата стена. Добра профилактика след сърдечен удар и инсулт.

Стомашно-чревен тракт: осигурява превенция на възпалителните заболявания, ефективно почиства тялото от токсини, предотвратява дисбактериоза и запек. Способства за повишаване на апетита.

До голяма степен подобрява перисталтиката на стомаха и червата, има жлъчегонно действие, възстановява нормалния баланс на полезната чревна флора, нормализира киселинността на стомашния сок и помага за премахване на симптомите на диспепсия, свързани с нарушения в храносмилането (оригване, гадене, повръщане, метеоризъм, диария).

Предотвратява развитието на възпалителни и ерозивно-язвени процеси в храносмилателната система, като предотвратява язва. Много ефективен за профилактика и като част от цялостното лечение на хелминтози.

Ендокринната система: възстановява хормоналния баланс, понижава кръвната захар, предотвратява развитието на диабет и хипотиреоидизъм. Подобрява функцията на щитовидната жлеза и допълва йодния дефицит.

Забавяне процеса на стареене и антиоксидантна активност: извежда вредните токсини, шлаките и други вещества от организма. Помага при генерирането на нови имунни клетки, благоприятно влияе върху метаболизма в организма. Ефективно защитава клетъчните мембрани и митохондриите от различни видове свободни радикали.

Нервна система: подобрява паметта и работата на нервната система, психическата и физическата активност. Помага на хора пристрастени към алкохол, да преодолеят зависимостта.

Мъжка сила: ефективен при възпаление на простатата, като има положителен ефект върху потентността и половата система като цяло. Активно способства либидото и потентността и нормализира производството на тестостерон, има благотворно въздействие върху процеса на сперматогенеза (помагат за увеличаване на броя на сперматозоидите и подобряване на тяхната мобилност, подобряване на качеството на спермата), а също така подобрява кръвоснабдяването на органите на мъжката полова система и предотвратява развитието на възпалителни процеси в тях.

Женско здраве: благоприятен ефект върху функционалното състояние на женската полова система. Влизащите в състава на този растителен продукт компоненти, допринасят за възстановяване на оптималния хормонален баланс в женския организъм, както и предотвратяват развитието на тумори и възпалителни процеси в органите на женската репродуктивна система.

Използва се при нарушение на менструалния цикъл, безплодие, мастит, както и при редица възпалителни и инфекциозни заболявания и рак на женската репродуктивна система. Редовното използване значително подобрява лактацията

Зрение: препоръчва се като част от комплексната терапия за лечение на очни заболявания. Положително повлиява зрителната острота, разширява зрителното поле и възстановява цветоусещането. Оптимизира централното и периферното зрение и поддържа неговата острота.

Имунна система: Продуктът стимулира активността на тимусната жлеза – лимфоидния орган, „отговорен“ за имунната защита на организма и подобрява функционалното състояние на костния мозък.

Тумори: има противораков ефект, забавя растежа на раковите клетки, предотвратява образуването им. Помага на организма да произвежда антитела,тоест е протеин, който се бори с инфекцията, което позволява този продукт да се разглежда като потенциално мощен инструмент против рак и други хронични заболявания.

Чернодробна и кръвотворна система: регенерира клетките на черния дроб, нормализира оттичането на жлъчката и възстановява защитните механизми. Помага за изчистването на черния дроб, бъбреците и кръвта от шлаки, токсини и намалява ефекта на свободните радикали.

Подобрява детоксикиращата чернодробна функция и възстановяването на клетъчната мембрана на хепатоцитите, предотвратява развитието на чернодробна стеатоза. Повишава хемоглобина в кръвта и предотвратява появата на анемия.

Укрепва антиоксидантната активност на кръвта, предотвратявайки изчерпването на важни вътрешни компоненти.

Опорно-двигателна система: нормализира и оптимизира процеса на абсорбция на съществените елементи калций, фосфор и магнезий от червата и тяхното усвояване от костните тъкани, стимулира синтеза на колаген и възстановява хрущялната тъкан. Оказва противовъзпалително, антиревматично и противо инфекциозно действие. Намалява риска от остеопороза и ставна патология.

Отделителна система: има бактерициден, противовъзпалителен и диуретичен ефект. Той е ефективен при превенция и в комплексното лечение на уролитиаза, нефрит, пиелонефрит, цистит, уретрит и други заболявания на отделителната система.

Респираторни органи: при заболявания на дихателните пътища оказва антипиретичен, отхрачващ и бронхоразширяващ ефект. Има противовъзпалителни, антиалергични, бактерицидни и антивируснисвойства.

Здравословна храна: способства за натрупването на необходимата доза витамини и минерали, запълва тяхната недостатъчност. Той е ефективен при високи физически, емоционални и имунни натоварвания, лесно се усвоява, особено когато червата лошо адсорбират храната.

Състав на продукта:

Ламинария микронизирана

Фукус микронизиран

Спирулина на прах

Астаксантин

Екстракт от черен кимион

Екстракт от брезова кора (бетулин)

Екстракт от дървесна лиственица (арабиногалактан)

Дихидрокверцетин

Описание на компонентите на състава:

Ламинария (морско зеле)

благодарение на уникалния си състав на полезни вещества, витамини и минерали, има благотворно въздействие върху човешкото тяло. В състава на ламинарията влизат алгинати, полинаситени мастни киселини и висококачествен протеин, съдържащ всички аминокиселини, необходими за човешкото тяло. Освен това, нейният състав се допълва от пълен комплекс от микроелементи, растителни влакна, полизахариди с високомолекулно тегло, йод и витамини А, В групата, С, D, Е.

 • Ламинария (морско зеле) повишава имунитета, намалява вероятността от простудни заболявания;
 • Помага на нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, намалява нивото на холестерола, нормализира кръвното налягане, повишава нивото на червените кръвни клетки и хемоглобин в кръвта, намалява риска от образуване на кръвни съсиреци;
 • Редовното използване на Ламинария намалява риска от рак;
 • Ламинарията влияе благоприятно върху щитовидната жлеза, помага за нормализиране на хормоналния фон на тялото;
 • Ламинарията (морско зеле) има благотворен ефект върху храносмилателната система, подобрява чревната перисталтика, нормализира метаболизма, което е много полезно при заседнал начин на живот;
 • Подпомага извеждането на токсините, шлаките, радионуклидите и солите на тежките метали от организма;
 • Морското зеле нормализира работата на нервната система, помага за справяне със стреса и хроничната умора;
 • Експертите препоръчват ламинарията да бъде включена в храненето на хора с наднормено тегло;
 • Тя увеличава умствената и физическата активност;
 • Ламинарията се препоръчва да се включи в храненето на жените, тъй като влияние благоприятно върху репродуктивната система. Препаратите, съдържащи екстракт от ламинария, помагат при борбата с много гинекологични заболявания;
 • Ламинарията се счита за афродизиак, увеличава сексуалната активност при мъжете и жените;
 • Редовното й използване подобрява състоянието на косата и както е доказано от японските учени – укрепва корените на косата;

Фукуспритежава редица профилактични и лечебни свойства:

 • Богат е на витамини от групите B, D, C, E, PP. Витамин С (аскорбинова киселина) във фукуса е повече, отколкото при всяко друго растение на земята.
 • Наситеният минерален състав на водораслите може да се разглежда като ценен източник на макро и микроелементи, като например I, K, Na, Са, Mg, Si, Fe, Cu, Br, S, Р и други.
 • Коригира функционирането на щитовидната жлеза поради високото си йодно съдържание в достъпна органична форма.
 • Подпомага изчистването на организма и отстраняването на токсични вещества.
 • Способства повишаването на имунитета. Фукусът се приема като храна след тежко и продължителнозаболяване, помага на човек да придобие сила и да се възстанови.
 • Смята се, чефукусът е много благоприятен за жените, веществата, които са в състава на водораслите, имат благоприятен ефект върху хормоналния фон.
 • Фукус е естествен козметик, при редовна употреба подобрява кожата, укрепва косата.
 • Има подмладяващи свойства, стимулира регенерацията на клетките, подхранва и насища на клетъчно ниво, премахва оточните процеси.
 • Помага за намаляване на теглото, ускорява метаболизма и нормализира теглото.
 • Увеличава работоспособността и издръжливостта, като помага за борба с хроничната умора.

Спирулина

Има специален биохимичен състав, който може да се използва за нормализиране на физиологичните функции на тялото и предотвратяване на различни заболявания. Полезните свойства на тези уникални водорасли допринасят за повишаване нивата на хемоглобина в кръвта.

За честоболедуващи хора и деца, спирулината е незаменимо средство. Тя не само ускорява лечебния процес, но също така значително намалява риска от възможни следоперативни усложнения.

Тези превъзходни водорасли бързо лекуват рани, подобряват състоянието на кожата и предотвратяват преждевременното стареене. Спирулината има също благоприятен ефект върху функционирането на черния дроб, засилва защитните механизми и стимулира почистването на тялото от шлаки и токсини.

В същото време, тя ефективно възстановява чревната микрофлора, предотвратява развитието на рак, лекува миозит и остеохондроза, както и стимулира растежа при подрастващите.

Спирулината облекчава състоянието при стенокардиии, атеросклероза, исхемична болест на сърцето. Тези необикновени водорасли се прилагат успешно в уникално комплексно лечение на тежка прогресивна миопия и други проблеми с очите.

Спирулината е незаменима при лечението на хепатит, хроничен бронхит и туберкулоза. Поради високото съдържание на фикоцианин, тя може да спре растежа на вредните ракови клетки.

Ежедневното използване на тези водорасли не позволява разпространението на метастази и злокачествени тумори в тялото. Поради това спирулината се препоръчва след радиотерапия и химиотерапия.

Днес спирулината се смята за един от естествените и достъпни подмладяващи агенти, тъй като има мощно антиоксидантно действие.

От общата маса на спирулина, около 65% е лесно смилаем протеин, който включва почти всички необходими аминокиселини за хората;

 • Спирулината съдържа ненаситени омега киселини 3, 6 и 9;
 • Благодарение на наличието на хлорофил, тя помага да се пречисти кръвта от токсините и да се засили човешката имунна система;
 • Високото съдържание на лесноусвояемо желязо я прави полезна добавка при лечението на анемия;
 • Подобрява зрението и е полезна за здравето на очите като цяло;
 • Има противовъзпалителни свойства;
 • Стимулира регенерацията на клетките, поради което тя се използва активно в козметологията;
 • Премахва шлаките и токсините;
 • Повишава имунитета;
 • Подобрява сексуалния живот на жените и мъжете;
 • Редовният прием на спирулина помага за облекчаване на симптомите на много видове алергии, като алергията към цветен прашец, който притеснява много хора през пролетта;
 • Намалява нивото на холестерола в кръвта, регулира кръвното налягане;
 • Инхибира развитието на туморни клетки, предотвратявайки много видове рак;
 • Подобрява паметта;
 • Полезна за здравето на сърдечно-съдовата система;
 • Ускорява метаболизма;
 • Лекува кожата отвътре. Използва се при акне и дерматит;
 • Дава енергиен заряд;
 • Подобрява храносмилането.

Астаксантин

Смята се за един от най-добрите и мощни антиоксиданти – помощници в борбата срещу свободните радикали. Според съвременните изследвания по сила на въздействие, астаксантинът изпреварва всички известни антиоксиданти.

Оценката на ефективността е поразителна! Той е 500 пъти по-мощен от катехините, които са направили зеления чай известен. 550пъти по-силен от витамин Е, който е сред първите три антиоксидантни витамина. 800 пъти по-мощен от CoQ10 – който вече три десетилетия събира овациите на лекарите. Той е 6000 пъти по-силен от витамин С – вторият задължителен участник във витаминовата троица на антиоксидантите.

Астаксантинът се отнася към каротеноидите, определящ испектъра от ярки цветове на зеленчуци, растения и животни. Благодарение на две допълнителни кислородни молекули, мощният антиоксидант има следните свойства:

 • Предотвратява клетъчната смърт;
 • Осигурява цялостна защита на клетките от такива неблагоприятни фактори като тютюнопушене, ултравиолетова радиация, неправилно хранене, алкохол, лоша екология.

В допълнение към общото укрепване на здравето, астаксантинът има широка гама от полезни свойства:

 • Помага за намаляване на кръвното налягане и нивото на „лошия“ холестерол.
 • Благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система, нормализира съкращенията на сърдечния мускул.
 • Предотвратява разрушаването на еритроцитите от окислителните процеси увеличава броя на червените кръвни клетки (полезни при анемия).
 • Подмладява и изглажда кожата, повишава нейната еластичност, предпазва от UV лъчи и слънчево изгаряне. Стимулира производството на колаген, елиминира бръчките, сухотата и лющенето на кожата.
 • Предотвратява развитието на атеросклероза, което повлиява положително ендотелните клетки на съдовете.
 • Допринася за насищане на мозъчните тъкани с кислород, повишава умствения капацитет, намалява риска от загуба на паметта (болест на Алцхаймер).
 • Регулира нивата на кръвната захар при диабет.
 • Положително въздействие върху очите, премахва сухотата, възстановява зрението и предотвратява развитието на катаракта, глаукома.
 • Предотвратява възникването на ракови клетки, злокачествени тумори, онкологични заболявания.
 • Намалява риска от автоимунни заболявания, повишава устойчивостта на организма към простуда, вирусни и бактериални инфекции.
 • Подобрява чернодробната функция, работата на стомашно-чревния тракт.
 • Служи като профилактика при рак на простатата и простатит.
 • Помага при стресови ситуации, депресия, загуба на сила.
 • Намалява болката в ставите при отлагане на соли, артрит, възпаления.
 • Защитава сухожилията при тежки физически усилия, тренировки.

Черен кимион

Той е извор на полезни елементи, които разнородно въздействат на вътрешната система и имунитета, козметичните показатели, фигурата. Ценната аминокиселина аргинин има общоукрепващо действие, предотвратява окисляването на клетките и влияе положително на половото здраве.

Алкалоидите укрепват сърдечния мускул и кръвоносните съдове, способстват за активиране на храносмилането. Сапонините също възстановяват репродуктивната функция, предотвратяват страничните ефекти от анаболите, възпрепятстват развитието на онкопроцеси.

Черният кимион е известен в медицината със своето лечебно действие:

 • има общ възстановителен и аналгетичен ефект,
 • лекува заболявания на дихателната система,
 • укрепва имунитета,
 • лекува простудни заболявания,
 • премахва главоболието и болки в ушите,
 • потиска растежа на раковите клетки,
 • нормализира храносмилането,
 • стимулира метаболизма,
 • помага при загуба на тегло,
 • почиства червата,
 • подобрява функционирането на сърдечно-съдовата система,
 • помага при хипертония,
 • повишава еластичността на кръвоносните съдове,
 • понижава нивото накръвната захар,
 • профилактика при атеросклероза,
 • помага при епилепсия,
 • облекчава болката при менструация,
 • увеличава лактацията,
 • повишава потенцията,
 • лекува хемороиди,
 • стимулира мозъчната активност,
 • тонизира организма,
 • успокоява нервната система,
 • бори се с безсъние,
 • подобрява настроението,
 • елиминира кожни заболявания,
 • подобрява състоянието на кожата и главата,
 • възстановява пикочо-половатата система,
 • регулира телесната температура,
 • способства изхвърлянето на храчки,
 • регенерира тъканите,
 • осигурява превенция при хелминти.

Бетулин

Има противовъзпалително, антиоксидантно, противотуморно, антивирусно, хепатопротективно, жлъчегонно, подобрява чернодробната функция, увеличава защитните сили на организма, профилактика на онкозаболявания.

Употребява се при:

 • остро и хронично увреждане на черния дроб от всякаква етиология, включително тези, усложнени от холестаза – за лечение и профилактика;
 • недостатъчност на церебралната циркулация – ефективно лечение на пациенти с развитие на тежко и необратимо увреждане на мозъчните неврони;
 • вирусни инфекции (херпес симплекс, грип тип А, птичи грип, хепатит С, HIV-1);
 • открито увреждане на кожата и лигавиците – ускоряване на лечебния процес;
 • холестеролни отлагания – намаляване нивото на триглицеридите, холестерола и количеството на атеросклеротичните плаки;
 • хипоксия (недостиг на кислород от различни етиологии) –възстановяване нивото на кислорода циркулиращ в организма, повишаване на устойчивостта към липса на кислород;
 • патология на хепатобилиарната система – подпомага оттичането на жлъчката, предотвратява холецистит и образуване на жлъчни камъни;
 • генни мутации – защита срещу химикали, които могат да причинят промени в човешкия наследствен апарат (мутагени);
 • състояния на имунната недостатъчност, вирусни патологии и антитуморна терапия – Бетулин има силно имуномодулиращо действие;
 • свързани с възрастта промени в тялото – неутрализиране на основната причина за стареене – свободни радикали;
 • патология на стомашно-чревния тракт (ПСТ) – повишаване устойчивостта на стомашно-чревната лигавица на агресивното действие на стомашния сок;
 • възпалителни процеси – възстановяване на тъканта; тумори – за профилактика на неоплазми.

Арабиногалактан

Това е биологично активно съединение (пребиотик), изолирано от сибирска лиственица с признати перспективи за използване в медицината, фармакологията и биотехнологиите.

Неговата ценност се дължи на разнообразието от хранителни вещества, които влизат в химическия състав на сибирската лиственица:

 • Етеричното масло тонизира съдовата система, облекчава възпалението на стомашно-чревния тракт;
 • Аскорбинова киселина – ефективен антиоксидант;
 • Танините извеждат живачни соли, олово и други тежки метали, нормализират храносмилането;
 • Катехините свързват свободните радикали, забавят стареенето;
 • Антоцианините нормализират работата на сърцето и нервната система, предотвратяват развитието на ракови тумори и бактериални инфекции;
 • флавоноидите укрепват капилярите, участват в кръвообразуването, нормализират кръвнотоналягане;
 • Гума гуар- извежда токсините;
 • Каротин – силен имуностимулант;
 • Лигнинът е активен срещу салмонела и различни видове стафилококи,премахва амоняка.

ДЕЙСТВИЕ НА АРАБИНОГАЛАКТАНА В ОРГАНИЗМА:

 • стимулира растежа и развитието на полезна чревна микрофлора,
 • подобрява чревната перисталтика,
 • способства редовното й почистване,
 • адсорбира и отстранява токсични вещества, радионуклиди и тежки метали,
 • понижава холестерола и кръвната захар,
 • укрепва имунната система,
 • регулира апетита и се препоръчва при програми за отслабване,
 • предпазва от негативните ефекти на антибиотичната терапия, предпазва благоприятната чревна микрофлора от вредните ефекти на антибиотиците,
 • способства за повишаване на терапевтичния ефект при едновременно приложение с пробиотични препарати, съдържащи живи лакто и бифидобактерии.

Дихидрокверцетин

Притежава висока антиоксидантна активност по-голяма от предходни известни природни аналози – витамини В, С, бета-каротин, токоферол – десетки пъти повече. В пъти повишава ефективността на действие  на Арабиногалактана.

 • Естествен антиоксидант, поради своята уникална молекулярна структура, неутрализира вредните токсични за организма свободни радикали, предпазва от разрушаването на клетъчните мембрани.
 • Оказва имуномодулиращ ефект.
 • Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, подпомага нормализирането на нивото на холестерола, подобрява микроциркулацията на кръвта.
 • Подпомага пречистването и укрепването на стените на кръвоносните съдове и в допълнение помага при борбата с вътрешни кръвотечения.
 • Притежава свойството да потиска алергията и предотвратява проявата на алергични реакции.
 • Намалява образуването на канцерогени, което допринася за подобряване на общото състояние на организма.
 • Потвърдено е чрез многобройни клинични изпитания, че дихидрокверцетинът може да забави процесите на стареене.
 • Регулира метаболитните процеси, има положителен ефект върху функционалното състояние на вътрешните органи на тялото, създава механизми за предпазване на здравите клетки от патологии.
 • Има хепатопротективни свойства. Защитава черния дроб чрез подобряване функциите на клетъчните мембрани и структурите на епителните клетки на този орган, способства нормализирането на синтеза и съхранението на чернодробните протеини, холестерола, жлъчните соли и фосфолипидите.

Разгледайте: Vertera Sensation

За допълнителна информация и безплатна консултация се обърнете към човека, който Ви е препоръчал сайта или пишете на:

+359 877755841,

+44 7729724410 (+Viber,WhatsApp)

antoaneta.gribacheva@gmail.com

Живей активно, живей здравословно, живей пълноценно!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *