|

Морска храна за здрави и умни деца

По традиция се смяташе за нормално малките деца да боледуват често, особено от настинки, ангини, кашлица и т.н. Спомням си, че преди години се казваше: „Като стане на 6-7г ще го израсте“.

Само че тогава започваха грипните епидемии и безсънните нощи често продължаваха. Днес към цялото това „удоволствие“ за родителите се добавят и куп алергии, дефицит на внимание и какво ли още не.

Когато съдбата ме срещна с някои водещи лекари, получих поредното потвърждение на една простичка истина: Всичко е резултат от все по-отслабения имунитет на децата.

Всъщност за това говорехме и по-рано, но не знаехме как точно да се справим. Това, което сега разбрах е, че в основата на този имунитет стои органичният йод! Йодът, който се съдържа в морските водорасли ламинария и фукус.

Да, японците използват тези водорасли от стотици години и за това са най-здравата нация, с най-много дълголетници и с най-висок коефициент на интелигентност на техните деца и възрастни.

Добрата новина е, че вече имаме технология, с която и ние да получим водораслите във вид, от който можем да усвояваме всичко ценно от ламинарията и фукуса.

Още по-вдъхновяваща е новината, че разполагаме с първата в света ДЕТСКА ХРАНА с органичен йод, при това храната е в максимално удобен за децата вид.

Храната съдържа цяла морска аптека с над 140 ценни вещества и елементи, от които се нуждае детският организъм. Това са важни витамини от група В, също така и много ценните фосфор, натрий, желязо, магнезий, витамини А, С, D и Е, аминокиселини и още много полезни елементи. Уникалното при тях е, че съставът им е почти идентичен със състава на нашата, човешката кръвна плазма.

За разлика от всяко друго растение на планетата, ламинарията е изключително богата на органичен йод, който се усвоява по възможно най-лесния и безопасен начин, защото организмът приема само толкова, колкото му е необходим, а остатъка от йода се извежда по естествен път.

Лекарите определят йода като антисептик номер едно, най-добрият антибиотик, най-доброто антивирусно и антисептично средство на всички времена.

Как храната Smart Kid работи за детския организъм?

✓ Регулира процесите на обмяна на веществата в тялото;

✓ Формира и помага за доброто справяне на нервната система;

✓ Има основополагаща роля в развитието на мозъка и неговите функции. Неслучайно органичният йод е наричан микроелемант на интелекта и ума;

✓ Допринася за хармоничната работа на чревната флора;

✓ Помага за правилния синтез на хормони от щитовидната жлеза, които са важни за растежа, метаболизма и физическото и умственото развитие на децата;

✓ Активизира обмяната на веществата и укрепва имунната система, изпълва със сили и енергия;

✓ Осигурява балансирана доза витамини и минерали, необходими ежедневно, за растежа и развитието на детето.

„Smart Kid“ спечели националната еконаграда KP2022 в две категории:

✓ „Екопродукт на годината“ 2022 – за най-добрия социално значим проект за създаване на екологичен хранителен продукт.

✓ „Екоинициатива на годината 2022“ – за най-добър проект или бизнес инициатива в Русия в областта на екологията, екологичната култура и опазването на околната среда.

Вкусният, здравословен, изцяло природен продукт, богат на органичен йод, се превърна в абсолютен ХИТ на пазара на детското хранене!

Бъдещето на децата е в ръцете на родителите и основата на тяхното здраве се полага в детството!

Ако и Вие искате да осигурите най-доброто хранене на Вашето дете, обадете се за безплатна консултация на Антоанета Грибачева или посететe онлайн магазина, като първо заявите Вашите 30% отстъпка.

Или пишете на Messеnger: Antoaneta Gribacheva

Или в Chat на тази страница.

Бъдете здрави, Вие и Вашето семейство!

Антоанета Грибачева

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *