|

Система за хранене с биотехнология от ново поколение

Какво ни е необходимо, за да живеем добре?

Всеки има своя отгговор на този въпрос и той е верен лично за него.

Едно нещо остава еднакво важно и това е собственото здраве и здравето на близките ни.

От къде тръгват стабилното здраве и доброто самочувствие?

Оказва се от нашата ХОМЕОСТАЗА.

Какво означава “ хомеостаза“?

Учените я определят като вътрешно пълно физическо и психическо равновесие, при което всички системи са в пълен синхрон.

Моята баба не знаеше тези модерни думи, тя казваше: „ Да ти е толкова добре, че насън да летиш!“

Когато бяхте дете, случвало ли Ви се е да сънувате, че летите? Помните ли това чувство?

Е, те това е, да ни е леко, усмихнато, да чувстваме, че целият свят е наш!

Аз го наричам: Тялото ми да пее! И душата също!

Тук идва следващият въпрос, който всеки от нас си задава:

Как да осигуря на моето любимо тяло тази хомеостаза, това чувство за полет?

Нека да Ви запозная с последния “ подарък от морето“, а после Вие решете дали заслужавате да си подарите ползите от него…

Plasma & Plasmax

По отношение на технологията това е трето поколение в храните от морски водорасли (ламинария и фукус), продукт на холдинга WR International & Vertera:

  1. Базови продукти
  2. PRO Max технология
  3. Plasma технология

В Базовите продукти най-важен е начинът, по който е отворена клетката на ламинарията и фукуса. Благодарение на това всички елементи от вътрешността стават достъпни за лесно усвояване от нашето тяло.

В PRO Max технологията е една степен по-напред. Отново без химична и термична обработка е раздробена обвивката на клетката, така че да можем да усвояваме всички полезни елементи и от тази обвивка.

В Plasma технологията се усвояват и елементите от междуклетъчното пространство на водораслите и също другата уникалност е в това, че чрез частична хидролиза е направена достъпна за нас L-Фукозата от водораслите. Това е елемент, който на друго място се среща само в майчиното мляко.

Всички знаем за природната мъдрост на нашия народ, който столетия наред съветваше децата да се кърмят възможно най-дълго. Няма нищо случайно…

Има и предания за това от къде идва силата на Крали Марко.

Спомням си като бях дете, ако някой, който работеше с оксижен, си облъчеше прекалено очите, или ако някой по невнимание си пръснеше химикал в окото, първият съвет, който получаваше от възрастните хора беше: “ Тичай при някоя кърмачка, да ти даде малко мляко, да си промиеш окото!“

Да, днес учените разгадават тази тайна защо майчиното мляко е толкова полезно. Най-вече точно заради тази L-Фукоза, която не може да се произвежда по промишлен начин и за това няма нито лекарства, нито добавки с нея.

Всъщност Вертера не създава Фукозата. Фукозата си съществува във водораслите, новата технология само я прави достъпна за усвояване от човека.

Ето какво казват учените за Фукозата:

Фукозата мобилизира стволовите клетки, насърчава регенерацията на тъканите, забавя процеса на стареене и защитава организма на клетъчно ниво.

Какво друго има в новите Plasma & Plasmax?

  • Алгинати – полезните соли на алгиновата киселина, които улавят токсините, шлаките, тежките метали и радиацията от нашия организъм и ги извеждат навън. С две думи чистят нашите клетки. И на нас ни става леко и усмихнато :=)
  • Ламинаран – активна съставка на кафявите водорасли, която стимулира вродения имунитет, увеличава устойчивостта към инфекции, подпомага бързото заздравяване на рани, има противотуморни свойства, повишава устойчивостта на организмана вредните влияния от околната среда. И ние чувстваме прилив на сили!
  • Фукоидан – важна съставка на водараслите фукус. Неговата роля в растението е да го защитава от външни вредни влияния. Тази роля фукоиданът играе и когато се консумира от хората или животните. Той има антибактериално, антивирусно, антитуморно и антикоагулантно действие. Също така действа като имуномодулатор с противовъзпалителни и противодиабетни свойства. Ние съответно се чувстваме защитени и „в потока на живота“.

  • И още доста полезности, за които можете да чуете от д-р Ирина Сластина в записа на нейния уебинар.

Посетете безплатния Университет на Вертера – ТУК, за да научите повече.

Или последвайте този ЛИНК, за да разгледате онлайн магазина със самите продукти.

За всички възникнали въпроси напишете имейл на antoaneta.gribacheva@gmail.com.

П.п. До 14-ти февруари 2023г включително има промоция, при която може да получите Plasmax (опаковката с капсулите) като подарък.

Можете да се включите в промоцията от ТУК.

Ако четете статията след 14.02.2023, кликнете на „Задайте въпрос„, свържите се с мен по най-удобния за Вас начин и ще Ви обясня какви са новите възможности.

Бъдете здрави, Вие и Вашето семейство!

Антоанета

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *