|

10 странични ефекта на водораслите

Внимание!!!

Ламинарията и фукусът имат странични ефекти :)

Какво може да Ви се случи, ако започнете да консумирате Ламинария и Фукус?

Например:

Децата започват да Ви се цупят от време на време . Защо ли? Ами сърдят се, че не отсъстват от училище и/или детска градина като другите, защото са постоянно здрави :).

На Вас Ви остава излишно свободно време. Защо ли? Ами започвате да се фокусирате и да помните по-лесно и съответно за по-кратко време да свършвате повече задачи 🙂

Започват да Ви липсват честите покани на родителското тяло в училище. Какво се случва? Ами децата са се избавили от своя «синдром – дефицит на внимание», станали са по-спокойни, не се дразнят, тръшкат и бият със съучениците си за най-малкото нещо :).

Храната в хладилника свършва по-бързо от преди. Защо ли? Ами защото на децата им се е «отворил апетита» и няма нужда да ги гоните с лъжицата и да ги заплашвате, че ако не си изядат обяда/вечерята, ще пропуснат днешната порция игра на таблета например. А на Вас Ви е достатъчно по-малко храна, за да се чувствате сити.

Вие като влезете в супермаркета, обърквате коридорите, по които сте минавали до сега. Защо ли? Ами защото с безразличие подминавате щанда с шоколадите и този с бисквити, пастички и тортички и душата Ви Ви води при плодовете и ядките.

Съпругът Ви (ако още не е разбрал защо си заслужава да заобича мириса на водорасли) започва да ви се сърди, че не го оставяте да се наспи дори в почивните дни. Какво се случва? Вашият сън е станал по-дълбок и спокоен и съответно Вие се наспивате по-бързо. Но като ставате преди него, движението в спалнята го разбужда, а на него още му се спи :).

Понякога чувствате, че околните се опитват да прехвърлят на Ваш гръб допълнителна част от нещата, които те би трябвало да вършат. Защо ли? Ами защото виждат, че вие сте по-жизнен/а, справяте се по-бързо и по-лесно с Вашите ангажименти и може да поемете и още :).

Като се срещате с други хора, някои от тях Ви гледат странно, с израза: «Какво ти става?». Какво наистина става? Ами кожата Ви е по-гладка, Вие се усмихвате много по-често от преди, спокойни сте и не се оплаквате от живота, децата, шефа, свекървата/тъщата и цялата Вселена :).

Някои приятели, точно онези – «пълната чаша», които винаги всичко знаят и обикновено Ви търсят, за да си поплачат на Вашето рамо, започват да Ви се сърдят, че не им отделяте достатъчно време. Защо ли? Ами защото, когато Вие започвате да кипите от енергия, интуитивно започвате да търсите общуване с позитивни,  дейни хора и нямате много време за «мрънкащите». И когато те не искат да се променят, започват да се сърдят, че ги изоставяте :).

От време на време Ви идват щури идеи като това да се полюлеете на люлката в парка заедно с децата и даже «не Ви пука какво ще кажат хората». Внимавайте все пак да не прекалявате, че да не се наложи да давате «проба за алкохол» :).

И ако до тук не съм Ви  уплашила с тези «странични ефекти», опитайте храните на Vertera.

Например тези с вкус на ябълка, касис или череша. В тях по уникален начин са съчетани най-добрите съставки на Ламинарията и Фукуса, „жен шенът на морето“.

Тогава ще се радвам да споделите Вашите „странични ефекти“.

Искате ли да се радвате на пълноценен живот? Просто опитайте.

Защо така чудодейно действа на нашите клетки Ламинарията, разказахме в статията за Ламинарията.

Фукусът е също толкова полезен, защото съдържа фукоидан и благодарение на специалната технология на Вертера, той се усвоява на 99% от нашия организъм.

Ако вече сте опитали Forte Original, моля, споделете в коментар Вашите „странични ефекти“.

Със сигурност ще помогнете на някой, който точно в този момент, някъде, търси как да реши свой проблем!

Защото нали главната цел на нашият живот е да бъдем щастливи и здравето е в основата на това щастие?!

Бъдете здрави, жизнени и щастливи, Вие и Вашите семейства!

С обич:

Антоанета Грибачева

П.п. Когато пожелаете да обогатите Вашето или на семейството Ви ежедневно меню,

  • за профилактика,
  • или за справяне с някои здравословни състояния, последвайте линка ТУК.
  • Като отворите, в горния десен ъгъл има меню за избиране на предпочитания от Вас език.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *