Заслужава ли си?

Здравейте, приятели,

Живеем в необичайно време, време на бързи промени… Много неща от живота ни вече не са както преди и изглежда, че още ще се променят.

В такива моменти всеки от нас си задава въпроса: „Как аз и моето семейство да продължим напред?“

Естествено на първо място е как да запазим здравето си?

Когато сме здрави, имаме сили да се справим с всичко. Когато се разболяваме, всичко друго губи значение.

От древни времена хората са разбрали, че нашата храна е от огромно значение за здравето ни. Като че ли бяхме позабравили тази стара истина. Предпочитахме храната да е красива, да е сладка, да е бърза, да е консервирана.

Да, но тялото ни започна да се бунтува, защото тази храна не му дава жизнената сила на природата, а голяма част от храните го затормозяват с излишни токсини и шлаки.

„За капак“ и обездвижването, и стресът от ежедневието, и радиацията от всички модерни устройства ….

Милото, опитва се „да разговаря“ с нас чрез болката, но на нас много пъти ни е по-лесно да я заглушим с някое и друго хапче, вместо да спрем и да направим промяна.

Оказва се, че идеята за „Здравословен начин на живот“ не е поредна мода, а жизнена необходимост!

Но пак нямахме време за такива „глезотии“ :).

Случва ли Ви се вече да се питате: Каква промяна да предприема?

Да, Природата е създала куп безценни растения, които могат да ни помогнат. Сред тях най-уникални се оказват кафявите морски водорасли и особено Царицата на северните морета – Ламинарията:

  • С това, че съставът на клетките й е почти идентичен с този на нашата кръвна плазма;
  • С това, че има уникалното свойство едновременно да изчиства нашите клетки от всички вредности и в същото време да попълва дефицитите им;
  • С това, че просто връща „фабричните настройки“ на нашия организъм.

Точно благодарение на Ламинарията и другите кафяви морски водорасли, японската нация се възстановява толкова бързо след Хирушима и Нагазаки. Точно за това при тях е най-нисък процентът на сърдечно-съдовите заболявания, най-голяма продължителността на живота, най-висок коефициентът на умствената интелигентност, най-здрава и гладка кожата на лицето до преклонна възраст и т.н.

Все пак, за да можем ние, хората от другите нации, да усвояваме ценните съставки от клетките на Ламинарията, тя трябва да пристига при нас с отворена клетъчна обвивка, защото във вековете сме загубили този ензим, който помага на японците да я разграждат.

Това е научното откритие на проф.Корзун, чрез което по време на Чернобилската авария са спасени хиляди деца от района около атомната централа.

С патента на компания Vertera днес зеленото злато на Северното Бяло море достига до повече от 330 хиляди души по целия свят и им помага да подобряват здравето и живота си ежедневно.

Ако Вие:

  • сте затрупани от грижите на днешното натоварено и стресиращо ежедневие,
  • чувствате, че започвате да се уморявате лесно,
  • притеснявате се, че нямате време за сериозни грижи за здравето си,
  • но търсите как да помогнете на тялото си да се възстановява,
  • или желаете да допълните така храненето на Вашето семейство, че да сте защитени от различни очаквани и неочаквани съвременни здравословни „предизвикателства“,
  • то тогава последвайте линка по-долу.

Напишете „Интересувам се“ и ще поговорим как мога да Ви помогна точно на Вас:

ПРОГРАМИ и ХРАНИ

Защото аз преминах по този път, да се претоварвам без да имам много да мисля за храненето си, да се притеснявам всяка зима колко пъти и колко дълго ще карам поредния грип, да ставам сутрин почти толкова уморена, колкото при лягането вечер, да се чудя от къде да взема енергия, за да изкарам поредния ден.

Благодарна съм на хората, които преди 4 години ми дадоха подходящата информация, за да мога да подобря храненето си, да си върна силите и радостта от живота.

Благодарна съм и на съдбата, че последните десетина години много пъти ме срещаше с хора и книги, които ми помогнаха да усвоя методите за работа с мисълта.

Това са методи, които от ден на ден все повече ми помагат да привличам полезните “ неслучайни случайности“, да подобрявам живота си и да се чувствам все по-добре .

Готова съм да споделям и тази информация с търсещите, самозадвижващи се хора около мен.

Ако Вие сте от тези хора и търсите как да подобрите Вашето ежедневие, достатъчно е да кликнете, да оставите съобщение и да проведем един безплатен разговор.

След това Вие сами ще решите дали тази информация може да помогне и на Вас и дали искате да се възползвате.

Ако решите да действате, ще имате моята подкрепа в това пътуване, наречено „подобряване на живота“. Пишете днес!

Животът е пътешествие, живейте го с радост, здраве и енергия!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *